RANA Invisilocks

Deze wax-extensions worden vaak ook keratine, harsjes of inbranden genoemd. Het klassieke maar nog steeds het meest gekozen Hair Extension systeem. Gemaakt van 100% écht haar van de beste kwaliteit.

» Meer informatie
Per stuk vanaf € 79,90
Artikelnummer
RANA-INVIS

Deze wax-extensions worden vaak ook keratine, harsjes of inbranden genoemd. Het klassieke maar nog steeds het meest gekozen Hair Extension systeem. Gemaakt van 100% écht haar van de beste kwaliteit.

Het Invisilocks systeem zorgt niet alleen voor prachtig haar, maar is ook makkelijk in gebruik. Door middel van een warmtetang wordt de speciale Invisilocks waxjes gesmolten waardoor het zich vasthecht aan het eigen haar. De vraag die dan meestal komt: “Is dat schadelijk voor het eigen haar?”. Nee, helemaal niet!! Als er met de beste extensions wordt gewerkt, deze op de juiste manier wordt ingezet, goed wordt onderhouden en professioneel wordt uitgehaald, zal je geen enkele problemen ondervinden.

Dankzij de RANA Invisilocks is er de mogelijkheid om zowel meer lengte te creëren en/of meer volume. Op deze manier krijg je het prachtige haar van je dromen!

Voordelen:
 • blijft maandenlang zitten
 • zit het beste vast
 • nauwelijks tot geen verlies
 • het meest gebruikte systeem
 • veel verschillende kleuren
 • niet schadelijk voor het eigen haar
Meer informatie
Inhoud25 st

Hoeveel hairextensions heb ik nodig: Invisilocks

De hoeveel extensions die iemand nodig heeft, is per persoon heel verschillend. Het is afhankelijk van welk systeem er ingezet wordt en welk haartype je zelf (of je klant) heeft. Als je fijn (dun) haar hebt, dan is de hoeveelheid extensions die nodig zijn beduidend minder dan iemand met een volle bos haren. Deze persoon heeft veel extensions nodig, om het verschil van het eigen haar en de lengte die erbij komt evenveel te houden.

Het is erg lelijk als er te weinig extensions worden geplaatst. Men ziet dan duidelijk de overgang tussen het eigen haar en de hairextensions. En dat is nou juist NIET de bedoeling. Als de juiste extensions op de juiste manier gezet worden, heb je prachtig haar. Op deze pagina staan de richtlijnen van het aantal hairextensions dat je nodig heeft.

De Gouden Regels

Er gelden een aantal basisregels voor de benodigde hoeveelheid voor het plaatsen van hairextensions met Keratine Bondings (waxjes, harsje). In principe geldt dit voor iedereen. Voor het mooiste eindresultaat raden we dan ook deze Gouden Regels aan te houden.

Volume: voor alleen een volumebehandeling: 50 – 100 Hairextensions
Haarverlenginig: voor een haarverlenging inclusief volume, gelden de volgende basisregels:

Het Eigen HaarBenodigde Hairextensions

Dun haar: 100 – 125 extensions
Normaal haar: 125 – 150 extensions
Dik haar: 150 – 175 extensions
Zeer dik haar: 175 – 200 extensions
Kort haar: 175 – 200 extensions

Hoe kan ik de Invisilocks Hair Extensions bevestigen?

Je bevestigt de hairextensions met de keratine bondings door harsjes/bondjes met een warmte connector, die aan beide zijde opwarmt tot 180-200 graden, te verwarmen. Hierdoor smelt de keratine lichtjes, waardoor je het bondje aan het eigen haar kunt bevestigen.

Volg deze stappen:

 1. Maak een rechte, horizontale lijn in het haar.
 2. Neem van het eigen haar een plukje van ongeveer 0,5 cm bij 0,5 cm.
 3. Het beschermplaatje leg je om het puikje haar en zet dit vast met een metalen clips.
 4. De keratine tip plaatst je ongeveer 1 cm van de hoofdhuid tegen het plukje haar.
 5. Met de warmte-tang smelt je de keratine.
 6. Je rolt de keratine om het eigen haar. Zorg dat de bovenkant en onderkant van de keratine goed gesloten is.
 7. Je hebt de keratine extension bevestigd.

Welke producten heb ik allemaal nodig voor het inzetten van de Invisilocks hairextensions?

Hierbij heb je onder andere de volgende producten nodig:

Wil je een echte Hair Extensions Specialist worden?

Volg dan de opleidingen aan onze Hair Extension Academy

Hoe kan ik mijn RANA hairextensions optimaal verzorgen?

Na het professioneel laten inzetten van je hairextensions is het van groot belang dat je het thuis op de juiste wijze en met de juiste producten verzorgt. Daarmee voorkom je problemen zoals droog haar, dof haar en klitvorming. Daarnaast gaan je hairextensions ook veel langer mee. De thuisverzorging van jouw hairextensions is dan ook zeer belangrijk. Om je hierbij een idee te geven wat hiervoor geschikt is, volgt hier alle informatie.

Welke verzorgingsproducten moet ik gebruiken bij hairextensions?

Voor alle hairextensions adviseren wij de producten van RANA Hair Care. Deze zijn volledig door RANA ontwikkeld en getest, waardoor ze een optimale verzorging hebben.

Waarom gebruik de verzorgingslijn van RANA Hair Care?

Deze bestaant voor 90% uit organische stoffen. Dat wil zeggen dat er veel minder zeepresten en andere chemische stoffen in zitten. Het bevat o.a. veel keratine en guarana (dit zijn haar-eigen stoffen) waardoor het haar sterk gevoed wordt en een mooie glans krijgt. Tevens zijn deze vrij van Sulfaten, Siliconen en Parabenen, wat erg belangrijk is voor de extensions. Bovendien hebben de producten van RANA Hair Care een heerlijke geur!! Tevens tasten de haarverzorgingsproducten van RANA Hair Care de Invisilocks (harsjes) en StickTips niet aan. Bij het gebruik van verkeerde producten kunnen deze gaan schiften en daardoor afbrokkelen.

Welke shampoo en conditioner moet ik gebruiken bij mijn extensions?

Wij raden de shampoo en conditioner aan van RANA Hair Care. Ze reinigen het haar grondig, geven het haar glans en houden het zijdezacht en makkelijk doorkambaar.

Moet ik nog meer producten gebruiken dan de shampoo en conditioner?

Jazeker!! Wij raden aan om regelmatig een masker te gebruiken. Ook deze is verkrijgbaar in de verzorgingslijn van RANA Hair Care.

Als ik een steil- of krultang gebruik, moet ik mijn extensions dan beschermen?

Jazeker!! Het is ontzettend belangrijk om je eigen haar, maar zeker ook je hairextensions te beschermen tegen het gebruik van stylingtools.

Kan ik elke borstel gebruiken?

Nee, het is zeker niet aan te raden zomaar elke willekeurige borstel te gebruiken. De hairextensions van RANA kun jehet beste borstelen met de onze RANA Hair Brush. Deze borstelt als geen andere borstel door je haar. Het zorgt voor een pijnloze kam beurt. Tevens wordt het breken van het haar geminimaliseerd en voelt het haar gezond aan. Altijd je hairextensions borstelen van onderaan (de punten) naar boven toe. Voor een perfecte verzorging van je extensions is een borstel met écht Everzwijnhaar ook een “Must-have”. Je extensions worden bij ieder borstelbeurt gepolijst.

Garantie

Wij kunnen uitsluitend garantie geven op de RANA Hair Extensions als je bovenstaande regels strikt naleeft en de juiste producten gebruikt. Uiteraard kunnen andere verzorgingsproducten gebruiken, maar helaas komt de garantie dan ten alle tijden te vervallen. Meer informatie over de garantie vind je hier.

Samengevat:

BORSTELEN

 1. Borstel het haar altijd goed. Begin bij de punten (en met de andere hand houdt je het haar bovenaan vast, zodat je niet het haar uittrekt met kammen) en werk zo geleidelijk naar de hoofdhuid toe.
 2. Ontwar je haar iedere dag, zodat er geen knopen kunnen ontstaan. Neem goed de tijd om het grondig te doorkammen en klitten te verwijderen.
 3. Borstel je haar heel goed door, voordat je het haar gaat wassen.
 4. Het haar nooit borstelen of kammen als het nat is. Föhn het eerst een beetje droog (iets droger dan handdoekdroog) alvorens je gaat borstelen.

WASSEN

 1. Zodra de extensions de eerste keer gewassen worden zetten deze nog uit. het haar wordt dus nog voller en zal zich mooi blenden met je natuurlijke haar.
 2. Voor gegarandeerd mooi en zacht haar gebruik je altijd professionele verzorgingsproducten die vrij zijn van sulfaten en parabenen. Was het haar altijd met hoofd achterover gebogen, dus met de haarlengte mee. Dit ter voorkoming van klitvorming. Was je haar NIET elke dag, liefst 1 à 2 keer per week. Buiten het feit dat het gewoon heel veel werk is, is het ook niet nodig. Mocht je haar wat vet zijn, was dan alleen bovenop het stukje eigen haar waar geen extensions zitten.
 3. Gebruik NOOIT volume producten of fruit / citrusextracten op extensions. Dit zet de haarschubben open, waardoor de extensions onherstelbaar kunnen gaan klitten. Let op: De garantie komt dan altijd te vervallen.
 4. Kam vervolgens met je vingers de conditioner of het haarmasker goed door. Let op: conditioner en masker alleen op de lengtes aanbrengen!!
 5. Zorg ervoor dat er na het wassen geen resten achterblijven van shampoo of conditioner/masker, dus heel goed uitspoelen.
 6. Met een handdoek het haar voorzichtig droog deppen. Niet wrijven of draaien.
 7. Voor extra verzorging kun je altijd het haarmasker extra lang (of zelfs een hele nacht) laten inwerken. Wel altijd extra goed uitspoelen.

STYLING

 1. Je kunt voor extra verzorging een voedend serum in de punten strijken. Dit herstellende serum beschermt de haarvezel en geeft een bijzonder mooie glans.
 2. Gebruik NOOIT volume producten op extensions. Dit zet de haarschubben open, waardoor de extensions onherstelbaar kunnen gaan klitten. Let op: De garantie komt dan altijd te vervallen.
 3. Gebruik een haarlak zonder alcohol, dit droogt het haar teveel uit.
 4. Indien je een warmte tools gebruikt (krul en/of stijltang), bescherm het haar dan met een hitte-beschermende spray.
 5. Zet je krul of stijltang NOOIT warmer dan 180 graden!!
 6. Gebruik altijd en uitsluitend professionele producten die vrij zijn van sulfaten en parabenen.

KLEURINGEN/PERMANENT

 1. Kleuringen en permanent met een licht percentage zijn mogelijk, maar dit is geheel op eigen verantwoording en risico. Let op: De garantie komt te vervallen.
 2. We raden het sterk af om de extensions te ontkleuren/bleken. Dit is een schadelijk proces waarbij de kwaliteit van de extensions nadelig zal veranderen. Let op: De garantie komt te vervallen.
 3. Als je het haar gaat verven, let er dan op dat de kleur anders kan uitvallen dan op je natuurlijke haar. Dit omdat de extensions een ander DNA hebben en al eens zijn bewerkt. Test altijd van te voren de kleur op een klein stukje om zeker te zijn hoe de kleur uitvalt. Let op: De garantie komt te vervallen.

DO’S & DON’TS

 1. Draag het haar met slapen vast, dit voorkomt onnodige verwarringen.
 2. Niet met nat haar gaan slapen. Dit kan onherstelbare knoopvorming veroorzaken.
 3. Producten die zwavelhoudende stoffen bevatten (Thermaalbad), tasten de keratine bondjes aan en dienen daardoor beter te worden vermeden.
 4. Zwemmen (chloor / zoutwater) is zeer slecht voor de kwaliteit van het haar en de keratine bondings. Draag een badmuts of steek het haar helemaal omhoog zodat het (bijna) niet nat wordt. Mocht je toch onder water gaan, spoel daarna dan meteen het haar goed uit (dus na ELKE zwembeurt), en was het met de aanbevolen shampoo en conditioner. Laat nooit het zout / chloor in het haar trekken! Let op: De garantie komt te vervallen.
 5. Laat je extensions geregeld checken. Zeker tegen het einde van de draagtijd. Dit om te voorkomen dat je te lang doorloopt met de extensions en het eigen haar kan breken (dit geldt met name voor keratine bondings).

Ben lief voor uw haar, dan is uw haar ook lief voor u!! ♥♥